DJRob Trainband Edelweis Kapelle The Euros Andre Hazes Jr. Kermis Palomas Tiroler Teufel Turn up the 90's Hilversum House Mafia Nielson

Kermis

Ze zijn er weer. Alle trouwe exploitanten van de Keidagen. Vertrouwde gezichten al jarenlang. Zo ook G. Schouten van de Hawaii Cars, ofwel de buggy’s. Of H. van Tol met de Turbo Polyp. Waarom komen de exploitanten eigenlijk zo graag naar Lochem? “Omdat het nog een ouderwetse gezellige kermis is, zoals het hoort,” is een veel gehoorde opmerking. En daar kan de Stichting Keidagen Events trots op zijn. Want de Keidagen staan unaniem op nummer 1 als het om gezelligheid gaat. En op het gezellige Marktplein is het niet alleen een leuke, maar ook een intieme kermis. Iedereen staat op zijn vertrouwde plekje.

De kamelenrace. De kop van Jut, het eendjes hengelen en de draaimolen. De vele gokkramen waar je met zwetende handen toch nog meer weer een euro in de machine gooit om die mooie knuffel te scoren. De Turbo Polyp zal weer menig rondje draaien en kinderen die vorig jaar niet durfden, gaan er dit jaar misschien met trillende knietjes in, om voor de rest van hun leven verslaafd te zijn aan het draaien, wentelen, op en neer en harder en harder gaan.

“Jaaa…meisjes en jongens….we gaan weeeeer aaaaachteruuuuiiit!!!!!”

Dit jaar staat voor de oude Rabobank het Lunapark. Dat is een beetje coördinatie, verrast worden en eigenlijk van alles – in – 1. Je begint meestal in een ronddraaiende ton, waar je, als je niet goed uitkijkt op je snufferd gaat. Over de dansende bruggen kom je op een lopende band en glijdend kom je er (hopelijk) uiteindelijk weer uit. Tussendoor komen er nog meer leuke verrassingen. Heb jij deze wilde rit onder de knie? Kortom, kom ook genieten van de ouderwetse Hollandse kermis gezelligheid! Alle dagen is de kermis open, tot 0.00 uur.

Voor de kinderen die op vrijdagmiddag 15 mei de kindervoorstelling “De kist met de gouden dukaten” bezoeken wordt na afloop een kaartje voor de draaimolen of kinderbuggie aangeboden door de kermis exploitanten.

Aanwezige attracties tijdens de Keidagen kermis

1 New York New York
2 Autoscooter
3 Turbo polyp
4 Grijpkranen
5 Pusher
6 Lucky duck
7 Kamelenrace
8 Schietsalon
9 Gebakkraam
10 Snackkraam
11 Hawaii cars
12 Ballengooitent
13 Draaimolen
14 Kinder kop van jut
15 Touwtje trekken
16 Snoepkraam
17 Kanalenspel
18 Suikerspin
19. Keidagen Tent

kaart

Turbo Polyp Kamelen Race Schietsalon Gebakskraam Verzamel Ballengooien Kinderdraaimolen Touwtjetrekken Snoepkraam Booster

Bedankt!

De Keidagen van 2015 zitten er weer op. De Stichting Keidagen Events hoopt dat je hebt genoten van muziek in tent en cafe, de nacht van Lochem, theater, kermis en alle andere georganiseerde evenementen.

Volgend jaar zijn we er weer voor editie 30! Deze begint op woensdag 4 mei en duurt tot en met zondag 8 mei. Volg ons via Facebook en Twitter voor het laatste nieuws. Deze site zal pas volgend jaar weer geupdate worden met de allerlaatste informatie.
Nogmaals bedankt en tot 2016. Noteer vast de data 4 t/m 8 mei in je agenda.

Heb je tips op het gebied van muziek, theater, kermis voor ons mail dan naar info@keidagen.nl