Achtergrond rood
Keidagen markt sfeer
Recycle Token KDL24
Nieuws

Bekerretoursysteem Keidagen

Bij De Keidagen werken wij dit jaar met een bekerretoursysteem. We zien het als onze verantwoordelijkheid om een bezoek aan De Keidagen duurzamer te maken. Zo willen we ervoor zorgen dat de materialen die we gebruiken zo goed mogelijk kunnen worden gerecycled.

HOE HET WERKT?
Om jou aan te moedigen je beker in te leveren aan de bar, werken we met een retoursysteem. Je ontvangt bij de entree een groen RecycleToken. Bij inlevering van het token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €0,50 extra voor een nieuwe beker.

BELANGRIJK
Een beker of retourtoken kan niet worden ingewisseld voor geld. Aan het einde van het evenement vragen we je laatste de beker in de daarvoor bestemde prullenbakken weg te gooien.  Het is ook niet mogelijk een beker van in de tent mee te nemen naar buiten en andersom ook niet. Door het inzamelen van de gebruikte bekers bij de bars zorgen we ervoor dat de bekers geschikt zijn voor recycling en dus kunnen worden hergebruikt. Met dit retoursysteem worden de bekers gescheiden en zo schoon mogelijk verzameld zodat de grondstof goed kan worden hergebruikt.

Dus alvast bedankt voor je medewerking !!!

Abonneer op onze nieuwsbrief
* Verplichte velden
/( mm / dd )

Intuit Mailchimp

De Keidagen bedankt onze sponsoren!

©Copyright 2024 - Stichting Keidagen Events Lochem   |   Fotografie door Jorpics.com   |   Website door SYGIT x Knapper Design