Achtergrond rood
Keidagen markt sfeer

Over ons

De Keidagen

Al meer dan 35 jaar vieren wij Keidagen in Lochem! Een geweldig, jaarlijks terugkerend evenement in de binnenstad van Lochem.

2023 03 Bestuur Keidagen
Keidagen Algemeen tegenkleur

Het bestuur
PETER - RUBEN - GERTON - GERJAN - THIJS - KATELIJNE - MARINKA - BENNIE

“36 jaar Keidagen alweer. En ook dit jaar maken wij er weer 5 dagen feest van.”

Editie 36 van de Keidagen van 8 t/m 12 mei in het centrum van Lochem. Op woensdag 8 mei barst het feest weer los en kunnen we gezellig met elkaar in de binnenstad van Lochem genieten. Genieten van kermis, Theater op keieN, een magische KeiKidsmiddag, klootschieten, braderie, de nacht van Lochem en veel, heel veel muziek in de feesttent. En lekker iets drinken en eten met elkaar tijdens de zonnige Keidagen. 

Elk jaar als we beginnen te vergaderen in september zijn er weer zaken die onze aandacht vragen. Zoals dit jaar de verandering van de grote en kleine markt. Het eindresultaat is mooi geworden maar geeft ook beperkingen voor de Keidagen. Voor alles is een oplossing en die hebben wij weer gevonden. Een andere wijziging is dat wij dit jaar geen Keidagenmagazine uitbrengen maar een kleinere vervanger. Deze is vlak voor de Keidagen op te halen bij de winkeliers en VVV van Lochem. Van Daredevils tot Peter Koelewijn, van Darris tot DJ Rob de Jong en van Bökkers tot Jawohl. Voor iedereen is er muziek te horen in de tent. Wij zijn er klaar voor en gaan uit van een editie waar iedereen na afloop van zegt:

“Soo hey wat heb ik genoten. Dit was de allergezelligste editie van de Keidagen. Op naar 2025” 

Neem contact met ons op

Mail naar info@keidagen.nl

Laat een berichtje achter

Volg de Keidagen op social media

©Copyright 2024 - Stichting Keidagen Events Lochem   |   Fotografie door Jorpics.com   |   Website door SYGIT x Knapper Design