Achtergrond rood
Keidagen markt sfeer
Keikids middag op de Keidagen Lochem

PLUS MeNSINK keiKIDS MAGIC

KeiKids met witte sterren

Beleef een fantastische middag vol plezier tijdens de door PLUS MENSINK gesponsorde Keikids middag!  Alleen voor kinderen!!,  Met leuke activiteiten en entertainment. Van schminken tot het zetten van een glittertattoo. Lekker eten en drinken en leuke live shows. Dit jaar met magic van Steven Kazàn en lekker dansen met de Kids DJ.
Ook lekker eten en drinken hoort erbij met na afloop een leuke verrassing voor ieder kind. De Keikids middag is een feest waar ze nog lang over zullen napraten. Entree is gratis en de tent is open om 14:00 uur. Ouders kom dus langs met je kinderen en ontdek de magie van de Keikids middag!

Download hier de tekening

Inkleuren maar die MAGIC tekening! Als je de tekening daarna inlevert bij PLUS Mensink dan win je misschien wel een hele mooie prijs. Je kunt kiezen uit twee tekeningen.
De prijsuitreiking is op vrijdagmiddag 10 mei in de feesttent tijdens de Keikids middag vanaf 14:00 uur!
Of je nou een prijs wint of niet, bij deze magische middag moet je bijzijn. Lekker eten, drinken en na afloop een leuke verrassing ( ook voor de ouders )

vrijdag 10 mei
van 14:00 - 18:00

Steven kazam bij Keidagen Lochem

Thema Magic met steven Kazàn!

Hey Hallo

Een veel betere titel konden we niet verzinnen. Vrijwel elke aflevering van Corona TV werd op deze wijze geopend, dus leek het ons niet meer dan toepasselijk om ook onze theatershow zo te noemen.

“Speciaal voor iedereen die deze zomer vakantie viert in eigen land, hebben zij een zomerprogramma gemaakt: ‘Hey Hallo’.
Een bizarre show vol droge humor, interactie en natuurlijk magie!

“Een glimlach en een goed gevoel blijft toch heel belangrijk in deze gekke tijden”, vertelt Steven Kazàn.

‘Hey Hallo’ is een mix van Steven’s huidige theatershow én heel veel nieuwe sketches met de heerlijke ongemakkelijkheid van Corona TV.
Luchtig entertainment waar je blij van wordt!”

Shotsbyroos 15

Meet & Greet

Met Steven Kazàn

Bekijk hier de foto's van de meet en greet met Steven Kazàn van vrijdag 10 mei 2024.

KidsDJ

Kidz-DJ

De Discoshow is een 1,5 tot 2 uur durend feestje met de leukste muziek, de gaafste Tik Tok hits en onze eigen Kidz-dj liedjes. Naast het draaien van muziek is onze DJ ook een echte entertainer die zorgt voor dans, plezier, interactie en spelletjes.
We spelen de Jongens tegen de Meisjes, testen de muziek-kennis in een quiz en d.m.v. leuke dans-spelletjes delen we punten en prijzen uit. Ook de grote mensen gaan los in de Coolste Papa en Zwoelste Mama verkiezing.

Activiteiten

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Plus Mensink fc

©Copyright 2024 - Stichting Keidagen Events Lochem   |   Fotografie door Jorpics.com   |   Website door SYGIT x Knapper Design